Yhteystiedot

Yhteystietomme

Oras Invest Oy

Isometsäntie 2
26101 Rauma

Puh.+358 (0)10 2868 100

Toimisto Helsingissä

Erottajankatu 2A, 4. krs
00120 Helsinki

Sijainti kartalla

Sähköpostiosoitteet:
etunimi.sukunimi(at)orasinvest.fi

Annika Paasikivi

Toimitusjohtaja

Annika Paasikivi

Toimitusjohtaja

Tietoa
Annika Paasikivi (s. 1975) on toiminut keväästä 2018 lähtien Oras Investin toimitusjohtajana. Sitä aiemmin hän toimi Oras Investin operatiivisena johtajana. Annika on Kemiran hallituksen varapuheenjohtaja sekä Varova Oy:n hallituksen jäsen.

Luottamustoimet
Hallituksen varapuheenjohtaja, Kemira Oyj, 2022-
Hallituksen jäsen, Varova Oy, 2016-

Ville Kivelä

Sijoitusjohtaja

Ville Kivelä

Sijoitusjohtaja

Tietoa
Ville Kivelä (s. 1975) aloitti Oras Investin sijoitusjohtajana syksyllä 2018. Hänellä on pitkä kokemus investointipankkitoiminnasta ja kansainvälisistä yrityskaupoista. Vuonna 2003 Ville oli perustamassa MCF Corporate Financen Suomen toimintoja ja toimi osakkaana ja toimiston vetäjänä vuoteen 2018 saakka. Aiemmin Kivelä työskenteli Nordea pankkiiriliikkeen pääanalyytikkona. Koulutukseltaan Ville on KTM (rahoitus) Helsingin kauppakorkeakoulusta.

Luottamustoimet
Hallituksen jäsen, Kvanted Ventures, 2023-
Nimitystoimikunnan puheenjohtaja, Kemira Oyj, 2021-
Hallituksen jäsen, H.G. Paloheimo Oy, 2023-


Joonas Sandholm

Talousjohtaja

Joonas Sandholm

Talousjohtaja

Tietoa
Joonas Sandholm (s. 1973) aloitti Oras Investillä talousjohtajana lokakuussa 2022. Joonaksella on laajaa liiketaloudellista kokemusta eri toimialoilta, aihealueista ja toiminnoista. Hän on urallaan toiminut 9 vuotta liikkeenjohdon konsulttina BCG:llä, 10 vuotta kansainvälisen teollisuusyrityksen johtotehtävissä (Danaher / PaloDEx Group) sekä Oras Investiä edeltävät 6 vuotta private equity CFO-tehtävissä. Joonas on koulutukseltaan tuotantotalouden diplomi-insinööri teknillisestä korkeakoulusta.

Anniina Myllyperkiö

Johdon assistentti & toimistopäällikkö

Anniina Myllyperkiö

Johdon assistentti & toimistopäällikkö

Tietoa
Anniina Myllyperkiö (s. 1978) on toiminut johdon assistenttina Oras Investissä vuodesta 2015 lähtien. Ennen Oras Investiä hän on työskennellyt johdon assistenttina MTV Mediassa, SEB:ssä ja Stora Ensolla. Koulutukseltaan Anniina on tradenomi, HSO.